Navrhni maskota CVČ Ahoj

  • Školy / Piešťany
  • 3. mája 2020, 08:00

Centrum voľného času Ahoj v Piešťanoch rozbehlo viaceré aktivity, do ktorých sa môžu zapojiť nielen deti navštevujúce záujmové krúžky v CVČ, a v najbližších dňoch pripravujeme ďalšie súťaže a aktivity.

(Autor: archív CVČ)

Dištančný systém a práce v CVČ Ahoj pokračujú aj v tomto období a veľmi nás teší záujem detí pracovať a zúčastňovať sa na aktivitách, ktoré sme pre ne pripravili. Minulý týždeň sme k našim aktivitám pridali aj on-line šachový krúžok, do ktorého sa zatiaľ zapojilo šesť detí. Šachový tréner im pravidelne posiela úlohy a zadania, ktoré majú vyriešiť a poslať. Deti sa takisto zapájajú do tvorivých keramických úloh, kde modelujú podľa predlohy a návodu rôzne zvieratká z plastelíny alebo inej keramickej hmoty, ktorú majú doma k dispozícii, a posielajú nám svoje pekné výtvory.

Na našej webovej a facebookovej stránke sme zverejnili výtvarnú súťaž o maskota CVČ Ahoj, do ktorej sa zapájajú prvé deti a posielajú nám svoje originálne návrhy na podobu a meno maskota, ktorý bude reprezentovať CVČ Ahoj. Súťaž stále prebieha a budeme radi, ak sa do výzvy zapojí čo najviac detí, aby sme mali z čoho vyberať.

Svoje návrhy nám môžu posielať na e-mailovú adresu cvc.piestany@gmail.com alebo do komentárov na FB stránke CVČ AHOJ Piešťany. Spolupráca v on-line priestore bude pokračovať naďalej a tešíme sa prejavenému záujmu detí a ich ďalšie krásne výtvory.

CVČ Ahoj

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav