Vrbové: Zápis do škôlky už budúci týždeň

Budúcich škôlkarov zapíšete do vrbovskej materskej školy a jej elokovaných tried už od pondelka. Od 4. mája do stredy 6. mája treba do schránky vhodiť vyplnenú žiadosť.

Podávanie žiadostí o prijatie dieťaťa sa aj vo vrbovskej Materskej škole Sídlisko 9.mája a jej elokovaných triedach na Súkenníckej 256 a Komenského 2 bude organizovať bez osobnej prítomnosti detí.

Vypísanú žiadosť, podpísanú obomi rodičmi a zalepenú v obálke aj bez potvrdenia o zdravotnom stave, treba vložiť do schránky /označenej  zápis/, ktorá je umiestnená v areáli škôlky na Sídlisku 9. mája za dodržania hygienicko- epidemiologických opatrení v týchto termínoch:

  • 4.5.2020 do 6.5.2020 v čase od 10:00 hod do 12:00 hod.

Písomné rozhodnutie o prijatí alebo neprijatí dieťaťa do škôlky vydá  riaditeľka do 30. júna 2020 a rodič si ho vyzdvihne osobne. O presnom termíne a čase bude škôlka informovať na svojej stránke www.msvrbove.sk

Potvrdenia:

Potvrdenie o zdravotnom stave dieťaťa sa nebude vyžadovať, no ak do času vydávania rozhodnutia o prijatia dieťaťa zákonní zástupcovia dodatočne nepriložia potvrdenie o zdravotnom stave, dieťa budeprijaté len na adaptačný pobyt.

Ak pôjde o prijatie dieťaťa so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami, nebude sa vyžadovať predloženie vyjadrenia príslušného zariadenia výchovného poradenstva a prevencie; ak zákonní zástupcovia dieťaťa so špeciálnymi výchovnovzdelávacími potrebami dodatočne nepriložia potvrdenie o zdravotnom stave a vyjadrenie príslušného zariadenia výchovného poradenstva a prevencie, dieťa bude prijaté len na diagnostický pobyt.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava