Hať je od dnes otvorená

Športovci sa iste potešia! S prihliadnutím na aktuálny epidemiologický vývoj a postupné uvoľňovanie opatrení proti šíreniu koronavírusu sa Slovenský vodohospodársky podnik napokon rozhodol o znovuotvorenie prejazdu hate Drahovce od 1. mája.

(Autor: am)

„Veríme že tento krok, podobne ako otvorenie vonkajších športovísk verejnosť privíta, bude zdraviu obyvateľstva v konečnom dôsledku prospešný a pri dodržiavaní zásad využitia povoleného prejazdu haťou nebude predstavovať zvýšené riziko nákazy personálu tejto mimoriadne dôležitej vodnej stavby,“ uvádza Slovenský vodohospodársky podnik.

Správca preto žiada o dodržiavanie prevádzkových zásad. Športovci by mali rešpektovať vyznačenú trasu prejazdu areálom hate a zdržať sa akéhokoľvek pohybu mimo nej.

Treba tiež dbať na bezpečnosť, prispôsobiť sa šírke a povrchu asfaltu a predchádzať akýmkoľvek pádom, úrazom a nehodám.

Aj vzhľadom na aktuálnu situáciu je nutné sa na hati nezhromažďovať sa. Prejazd haťou treba absolvovať plynule, pokiaľ možno bez zastavení v primeraných rozostupoch, s rešpektom a zvýšenou ohľaduplnosťou voči ostatným užívateľom cyklotrasy. Treba tiež dodržiavať usmernenia a opatrenia vydané Úradom verejného zdravotníctva SR.

Foto: am

„Upozorňujeme, že akékoľvek porušovanie nariadených opatrení alebo prevádzkového poriadku predstavuje bezpečnostné riziko prevádzky vodnej stavby I. kategórie a bude viesť k opätovnému okamžitému uzatvoreniu priestoru areálu,“ dodáva SVP, š.p..

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav