Finalista e-TOP ligy A. Kľúčovský: Spoluhráči si streamované zápasy vychutnali, ako klasické v televízii

Momentálna situácia bohužiaľ stále neumožňuje štart novej sezóny TOP ligy v malom futbale a aj preto sa uskutočnila už druhá sezóna turnaja E-TOP ligy v hre FIFA20 na hernej konzole PlayStation 4. Druhej sezóny sa zúčastnilo až 80 hráčov. Výborný výsledok sa podaril hráčovi tímu Misfits FC z piešťanskej Topligy Adrienovi Kľúčovskému, ktorý to dotiahol až do finále, v ktorom vyhrával už 2:0 na zápasy a nebyť zlomového momentu v treťom stretnutí, bol by celkovým víťazom.

Adrienovi Kľúčkovskému fandili aj spoluhráči z tímu Misfits FC. © Topliga Piešťany

Do druhej sezóny e-top ligy A. Kľúčovskému podarilo dostať nie ako sa hovorí o 5 minút 12, ale 12:05 keďže bol vďaka odhláseniu jedného z hráčov doregistrovaný. „Do turnaja som sa dostal s poriadnym kusom šťastia. Účinkovanie dopadlo absolútne nad očakávania. Finále je toho dôkazom a veľkým prekvapením bola aj podpora z tímu. Chalani sa priebežne informovali a streamované zápasy si niektorí vychutnali, ako klasické zápasy v televízii,“ uviedol pre web piešťanskej Topligy A. Kľúčkovský.

Základnú časť až na jeden zápas prevalcoval, keď mal z troch zápasov skóre 13:0. Jeden zápas prehral iba o gól. „Keďže som nevedel do čoho idem, cieľ bol nebyť posledný a skúsiť postúpiť zo skupiny. Všetko navyše bola len akási čerešnička,“ pokračoval.

Nadstavbovou časťou prešiel taktiež bez zaváhania keď vyhral 9 z 10 zápasov. „V nadstavbovej časti som si už viac veril, ale zároveň sa snažil nepodceniť žiadneho súpera,“ doplnil A. Kľúčkovský, ktorý vo finále vyhrával už 2:0 na zápasy. Čo sa napokon stalo, že sa mu to nepodarilo dotiahnuť to k titulu? „Vo finále mi chýbal jeden nadstavený čas, tam som si asi vybral to šťastie s prihlásením. Súper za stavu 2:0 zmenil taktiku a spoliehal sa na osvedčené zbrane, s ktorými som žiaľ nevedel nič spraviť. Touto cestou mu chcem samozrejme pogratulovať a poďakovať sa všetkým účastníkom aj organizátorovi za vytvorenie turnaja a v ďalšom pokračovaní sa určite rád predstavím opäť,“ dodal futbalový nadšenec.

Tretia sezóna E-TOP ligy sa uskutočňuje pod záštitou Európskej federácie malého futbalu a taktiež Slovenského zväzu malého futbalu. Najlepší hráči turnaja budú mať možnosť porovnať svoje sily v rámci akcie EMF esport EURO a zahrať si tak proti najlepším hráčom z ostatných krajín.

Zdroj: Topliga Piešťany

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava