Riešili dopravné nehody aj požiar

  • Kraj / Piešťany / Spravodajstvo / Región
  • 21. apríla 2020, 00:02

Piešťanskí hasiči mali v uplynulom týždni tri výjazdy. Zasahovali pri dopravných nehodách vo Veľkých Kostoľanoch a na piešťanskej Bodone, hasili tiež požiar suchého porastu na Vrbovskej ceste.

Vo Veľkých Kostoľanoch došlo v utorok 14. apríla k zrážke dvoch vozidiel. (Autor: KR HaZZ Trnava)

V utorok 14. apríla vyrážali okolo pol štvrtej popoludní do Veľkých Kostolian k dopravnej nehode, pri ktorej sa zrazili osobné autá Mazda 626 a Škoda Felicia. Traja účastníci boli bez zranení, odniesli si to len kone pod kapotami a plechy. Hasiči okrem protipožiarnych opatrení zlikvidovali sorbčnými látkami vytečené prevádzkové kvapaliny.

Horšie dopadol účastník nehody, ktorá sa stala v piatok 17. apríla. Na Bodone sa po zrážke cyklistu a osobného auta hasiči starali najmä o zdravotný stav zraneného cyklistu. Poskytli mu prvú predlekársku pomoc a potom ho odovzdali záchranárom.

Ani po daždi si človek nemôže byť istý, že sa nerozhorí požiar. Ten riešili hasiči v nedeľu 19. apríla večer na Vrbovskej ceste v Piešťanoch. S ohňom, ktorý pohltil suchý porast, bojovali vysokotlakovým prúdom vody a lopatami.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín