Čajky budú mať nového trénera, Richard Kucsa skončil

Tím Piešťanských Čajok už naďalej nepovedie ako hlavný tréner Richard Kucsa. Klub z kúpeľného mesta sa s ním rozhodol nepredĺžiť zmluvu, ktorá skončila po sezóne 2019/2020.

Richard Kucsa pôsobil v Piešťanských Čajkách celkovo päť sezón. Najskôr tri ako asistent trénera Martina Pospíšila a posledné dva ročníky viedol Čajky z pozície hlavného trénera. (Autor: Laco Duračka)

Richard Kucsa pôsobil v Piešťanských Čajkách celkovo päť sezón. Najskôr tri ako asistent trénera Martina Pospíšila a posledné dva ročníky viedol Čajky z pozície hlavného trénera.

V sezóne 2018/2019 priviedol piešťanský tím k víťazstvu v Stredoeurópskej lige CEWL a k druhému miestu v extralige žien i Slovenskom pohári. V ročníku 2019/2020, ktorý bol predčasne ukončený z dôvodu pandémie koronavírusu obsadili Čajky pod jeho vedením druhé miesto v Slovenskom pohári i extralige žien a postúpili do Final Four Stredoeurópskej ligy CEWL i Európskej basketbalovej ligy žien EWBL.

Richardovi Kucsovi klub úprimne ďakuje za odvedenú prácu počas piatich rokov v Piešťanských Čajkách a zároveň mu do ďalšieho profesijného i osobného života želá len to najlepšie,“ uvádza sa v tlačovej správe klubu.

Vedenie klubu v súčasnosti intenzívne pracuje na angažovaní nového hlavného trénera. Jeho meno, ako i kompletné zloženie realizačného tímu bude známe v najbližších týždňoch.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava