Koronavírus presunul Pohodu, najväčší hudobný festival na Slovensku až na rok 2021

  • Kultúra a spoločnosť / Hudba / Spravodajstvo
  • 15. apríla 2020, 11:59

„Presun Pohody na rok 2021 považujeme po konzultáciách so špičkovými epidemiologičkami za nevyhnutný. Veríme, že opatrenia sa budú čoskoro zmierňovať, určite sa ale nebudú týkať udalostí s vysokou návštevnosťou akou je náš festival. Sme v kontakte s kolegami zo zahraničia, podobný vývoj sa dá očakávať aj v iných krajinách. Pred zverejnením presunu sme komunikovali s ďalšími promotérmi, agentmi skupín, dodávateľmi, partnermi a našimi externými kolegami, spoločným menovateľom týchto debát je pochopenie, ústretovosť a spolupatričnosť,“ píšu na stránke Pohody organizátori.

(Autor: FB Pohoda)
V súvislosti s už predanými vstupenkami organizátori uvádzajú:

Na stránke www.pohodafestival.sk sme zriadili sekciu Pohoda 20 → Pohoda 21, kde nájdete odpovede na otázky, ktoré presun festivalu spôsobí spolu s informáciami o lístkoch. Organizátori ponúkajú tri možnosti, ako s nimi naložiť.

Možnosť prenosu – týka všetkých typov vstupeniek vrátane parkoviska, či ubytovania. Vstupenky s obmedzeným vekom (Junior/Kids) kúpené pred 15. aprílom budú platiť aj v prípade, že ich držiteľ bude mať o rok viac. Na prenos netreba realizovať žiadne kroky. Lístky, ktoré ich držitelia nevrátia do 15. 10. 2020, budú automaticky považované za platné.

Na webe www.pohodafestival.sk nájdete v sekciách SHOP a Pohoda 20 → 21 formulár (záložka vrátenie lístkov) s inštrukciami na jeho vyplnenie. Sú tam uvedené postupy pre lístok zakúpený online, na festivale či v inom autorizovanom predpredaji. Požiadať o vrátenie akéhokoľvek typu lístka môžete do 15. 10. 2020 (platí pre lístky zakúpené cez náš shope resp. cez našich oficiálnych predpredajov).

Takýto dlhý čas zavádzame s ohľadom na súčasné prísne opatrenia na Slovensku, no veríme, že poštovné a iné operácie budú o pár mesiacov realizovateľné jednoduchšie. Peniaze budeme vracať obratom, hraničná doba vzhľadom na opatrenia a možný vyšší záujem je 60 dní. Ďakujeme za pochopenie i trpezlivosť.

Ďalšou alternatívou, ako festivalu pomôcť (v prípade, že si vstupenku nemôžete ponechať), je možnosť darovať časť sumy z ceny lístka na pokrytie už vynaložených nákladov spojených s prípravami ročníka 2020. Rozdiel medzi cenou a darom pošleme podobne ako v prípade plnej refundácie najneskôr do 60 dní – spolu s darčekom z festivalového shopu (vrátane špeciálnej edície venovanej roku 2020). Ako v takomto prípade postupovať nájdete na našom webe v sekciách Pohoda 20 → Pohoda 21 a SHOP.

Na našom webe naďalej pokračuje predpredaj vstupeniek na budúci rok. Kúpa permanentky je ďalší spôsob, akým môžete podporiť prípravy presunutého ročníka. Upozorňujeme, že keďže ide o presun ročníka, lístky v najlacnejších kategóriách už predávať nebudeme.

Dovidenia 8. – 10. júla 2021 na trenčianskom letisku na dvadsiatom štvrtom ročníku Pohody.

Zdroj: FB Pohoda

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel