Limuzína čaká na odvoz už týždne

Ak jazdíte po Obchodnej ulici v Piešťanoch, asi ste si všimli odstavenú limuzínu na jednom z tamojších parkovísk. Stojí tam už nejaký ten piatok, jazdu iných áut neobmedzuje, len kufor čiastočne zasahuje do chodníka. Napriek tomu, že auto nikomu neprekáža, púta pozornosť.

Lincoln vraj pripravujú na technickú kontrolu. (Autor: am)

Zaujímalo nás, prečo biely Lincoln s levickými značkami a poškodeným nárazníkom stojí v Piešťanoch. Znie to totiž nepredstaviteľne, že by sedemmetrové vozidlo niekomu nechýbalo. Prostredníctvom verejne dostupných databáz bežných vozidiel sa nedá overiť ani platnosť technickej kontroly, keďže stránka po zadaní evidenčného čísla píše, že auto nie je evidované.

Podľa zástupcu náčelníka mestskej polície Petra Gogola však piešťanskí policajti o limuzíne vedia. Vraj nestojí stále na jednom mieste, majitelia ju preparkovávajú a pripravujú na absolvovanie technickej kontroly. Lincoln tak ešte asi nejakú dobu pozornosť pútať bude. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek