Zaparkoval na streche pred rodinným domom

  • Piešťany / Spravodajstvo / Región
  • 8. apríla 2020, 00:01

Prebudíte sa – a pred domom máte zaparkované auto na streche. Aj toto sa môže stať v Piešťanoch. Okrem uvedeného kaskadérskeho kúsku riešili hasiči v uplynulom týždni viacero požiarov. Horeli autá, komín aj záhradný odpad.

(Autor: HaZZ)

V nedeľu 29. marca po tretej hodine nadránom sa na Bratislavskej ceste v Piešťanoch prevrátilo na strechu osobné auto s piatimi pasažiermi. Zaparkovali rovno pred rodinným domom. Príslušníci HaZZ vykonali na vozidle protipožiarne opatrenia.

(Foto: HaZZ)

Pred Červeníkom na diaľnici D1 sa v utorok 31. marca zrazila dodávka s kamiónom. Piešťanskí hasiči poskytli jednej zranenej osobe prvú predlekársku pomoc, na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia, posypali vytečené prevádzkové kvapaliny a stožiarom osvetľovali miesto udalosti.

V prvý aprílový deň vyrazili hasiči k požiaru záhradného odpadu na Sládkovičovej ulici. Zlikvidovali ho jednoduchými hasiacimi prostriedkami.

V obci Banka pod Havranom sa v nedeľu 5. apríla popoludní stala dopravná nehoda. Došlo tu k zrážke motocyklistu s chodcom. Hasiči poskytli zranenému prvú predlekársku pomoc. Počas zásahu bol jeden pruh neprejazdný.

V ten istý deň o 17.27 h vyrážali hasiči k požiaru auta na Bratislavskej ceste. Horela motorová časť vozidla, hasiči oheň zlikvidovali.

V nedeľu horelo tiež v Hubine. Majiteľom rodinného domu sa upchalo komínové teleso a komín začal horieť. Aj s týmto požiarom si hasiči poradili.

V likvidácii požiarov pokračovali i v pondelok 6. apríla krátko po polnoci, keď vyrážali do Drahoviec, kde horel na ploche s odpadom aj vrak automobilu. Na uhasenie požiaru s rozlohou asi 25 metrov štvorcových použili hasiči vysokotlakový prúd vody.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava