Piešťanskí hasiči ďakujú za podporu!

  • Spravodajstvo
  • 25. marca 2020, 00:01

Vykonávame naďalej operatívne opatrenia k prebiehajúcej situácii COVID-19. Aj piešťanskí hasiči pristupujú zodpovedne nielen na zásahoch, ale aj počas výkonu služby na hasičskej stanici. Chránime seba a okolie v maximálne možnej miere. Osobne sa snažím ísť príkladom.

(Autor: OR HaZZ)

Počas minulého týždňa sme zasahovali pri piatich požiaroch, preto žiadame občanov, aby nevypaľovali skládky a suché porasty. Trikrát sme vyrážali k technickým zásahom s charakterom záchrany osôb a tiež k dvom dopravným nehodám. Počas týždňa bolo zriadené karanténne miesto pre cestujúcich občanov Slovenskej republiky zo zahraničia v účelovom zariadení Ministerstva vnútra SR – Signál v Piešťanoch, ktoré spadá pod kontrolu príslušníka HaZZ. Podobne slúžia občanom aj ostatné účelové zariadenia ministerstva vnútra na celom Slovensku.

Zároveň vyzývame občanov, aby dodržiavali všetky zásady hlavného hygienika Slovenskej republiky a zbytočne sa nevystavovali riziku nákazy a možného šírenia koronavírusu. Chráňte seba – chránite spoločnosť. Nesmierne si vážime spoluprácu všetkých zložiek integrovaného záchranného systému a zamestnancov, ktorí zostali poskytovať služby občanom. kpt. Daniel Valkovič, OR HaZZ Piešťany

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel