Kým jedni karanténu dodržujú, iní ju využívajú na krádeže

Kým väčšina ľudí dodržuje karanténu, v dôsledku čoho sa vyprázdnili ulice miest a obcí, iní túto situáciu využívajú
a vybrali sa na lup. Rozmohli sa i drobné krádeže.

Sú aj takí, ktorí sa na krízovej situácii a vyprázdnených uliciach priživujú a namiesto spolupatričnosti kradnú. (Autor: archív obce.)

Ako nás informoval starosta Ostrova Jozef Tkácz, v poslednej dobe sa v ich obci rozširujú drobné krádeže. Začalo sa to bicyklom, pokračovalo motorovou pílou, následne jedna prevŕtaná nádrž na osobnom aute a v noci z piatka na sobotu ďalšia prevŕtaná nádrž.

„Všetky tieto krádeže sa stali v časti Malé Orvište. Snažíme sa niečo s políciou objasniť, ale ide to veľmi ťažko. Chceme vás poprosiť, požiadať – ak by ste videli nejaké podozrivé auto, ľudí, čokoľvek, čo nie je podľa vás bežné v našej obci, skúste spozornieť, prípadne ma kontaktovať, alebo priamo políciu, ak to bude potrebné. Mrzí ma, že aj v tejto napätej dobe sa nájdu ľudia, ktorí nám vedia aj takto znepríjemniť život,“ obracia sa na verejnosť Jozef Tkácz.

Rovnako by sme mali spozornieť i my ostatní a nedávať príležitosť tým, ktorí sa na súčasnej krízovej situácii a vyprázdnených uliciach priživujú a namiesto spolupatričnosti kradnú.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel