Ochotní ľudia sa predsa našli

Napriek tomu, že zohnať hygienické rúška sa nepodarilo všetkým a mnohí si museli aj pre seba ušiť, našlo sa veľa dobrých duší a šikovných rúk, ktorí poskytli rúška iným. Na výzvu piešťanského mestského úradu zareagovalo hneď niekoľko ochotných ľudí, ktorí sa o rúška podelili s mestskými opatrovateľkami a sociálnymi pracovníčkami.

Zdroj: FB Mesto Piešťany

Piešťanská radnica prostredníctvom svojej stránky vyjadrila vďaku všetkým darcom, ktorí mestskému úradu v tomto týždni darovali nemalé množstvo vlastnoručne ušitých ochranných rúšok.

Darované rúška radnica posiela do zariadení sociálnych služieb a sú určené pre ochranu klientov, opatrovateliek a personálu.

Veľká vďaka patrí:

Kristíne Schott Žemlovej, pani Zuzane Ruskovej, pani Alžbete Remeňovej, členke Patchworku pani Eliášovej, pani Petrášovej z Trnavskej arcidiecéznej charity, dobrovoľníkom organizovaných pod pánom Miroslavom Berešom, pani Pavle Kublovej a pani Lucii Šebejovej.

“Všetci si uvedomujeme, aká je momentálna situácia s ochrannými rúškami a o to viac si túto pomoc vážime!” dodáva radnica.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav