TV Operátori reagujú na koronavírus, pridávajú program zdarma

  • Kultúra a spoločnosť / Spravodajstvo
  • 15. marca 2020, 14:57

Ponuka zadarmo a bez obmedzení detské, filmové, či lifestylové televízne kanály.

(Autor: red)

Telekom – ponuka na mesiac

Deti sa môžu tešiť na Ťuki TV, Duck TV či Nick Jr. Milovníci hudby si môžu skrátiť chvíle na MTV dance, MTV hits či MTV Rock. Fanúšikovia filmov môžu sledovať FilmBox Extra či FilmBox Premium. A do pozornosti dávame aj náš exkluzívny dokumentárny TV kanál BBC Earth s množstvom zaujímavých sérií. „O ich aktiváciu nemusíte požiadať. Budú pre vás k dispozícií od 13. 3. – 13. 4. 2020. Navyše zákazníkom Magio GO sprístupňuje vo videopožičovni filmy ako Hovory s TGM, Noc na Karlštejně a 8 dalších titulov,“ píše spoločnosť.

Zároveň prináša službu pre nepočujúcich.

Orange

Orange sprístupnil pre svojich zákazníkov do 31. marca 2020 automaticky a bez ďalších poplatkov všetky detské balíky.

Všetci užívatelia Orange TV získajú bezplatne všetky stanice z prémiového Balíka FilmBox Premium vrátane filmovej stanice FilmBox. V prémiovom Balíku FilmBox Premium je ponuka: od filmových balíkov (FilmBox Extra HD, FilmBox Plus, FilmBox Premium HD, FilmBox Family), dokumentárnych (DocuBox HD), športových (FightBox HD), pre dospelých (EroX HD, EroXXX HD) či lifestyle (FashionBox HD, Fast&FunBox HD, 360 TuneBox HD). Zároveň naďalej pokračuje exkluzívne vysielane National Geographic Channel HD a National Geographic Wild (do 31. marca) a to taktiež bez ďalších poplatkov navyše.

Uvedené programové balíky budú sprístupnené všetkým zákazníkom automaticky, ponuka neplatí len pre tých, ktorí využívajú služby Biznis TV.

Pre zákazníkov, ktorí majú Orange TV cez optiku, Orange bezplatne sprístupňuje aj stanice Minimax, LaLa TV HD, KI:KA (Kinderkanal) a FilmBox.

Pre zákazníkov, ktorí majú Orange TV cez satelit alebo internet, sú sprístupnené aj stanice Minimax, LaLa TV a FilmBox.

SWAN – viaceré detské programy zadarmo

Detské programy na dva týždne zadarmo pridával do svojej ponuky aj telekomunikačný operátor SWAN. „Programy JimJam, Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon, Nick Jr. a NickToons vám sprístupňujeme v tomto období úplne zadarmo! Programy vám pribudnú v ponuke digitálnej TV od SWANu bez toho, aby ste si čokoľvek museli aktivovať,“ napísala spoločnosť na facebooku.

„Odborníci hovoria, že je dôležité čo najmenej sa zdržiavať na verejnosti a naopak, radšej ostať doma. Udržať však medzi štyrmi stenami deti nie je jednoduché a kladie to na rodičov zvýšené nároky, keď im musia neustále vymýšľať program. Veríme, že rodinám našich zákazníkov pomôžeme tým, že budú mať k dispozícii bezplatne na 14 dní niekoľko špecializovaných detských kanálov,“ povedal generálny riaditeľ SWANu Roman Vavrík.

Plustelka (Towercom)

Sprístupní všetkým terestriálnym domácnostiam tri dokumentárne programy Viasatu ako aj detský program Minimax na 2 týždne bezplatne. Do 27. marca preto naladíte aj Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explore a detský program Minimax voľne cez anténu. Pre ich príjem je potrebné opätovné naladenie vašich prijímačov.

Zdroj: omediach.com

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava