Trnavskí krajskí poslanci budú rokovať bez účasti verejnosti

Zastupiteľstvo Trnavského samosprávneho kraja bude rokovať podľa pôvodného harmonogramu v stredu 18. marca v sídle samosprávy na Starohájskej ulici v Trnave bez účasti verejnosti. Dôvodom sú mimoriadne opatrenia, ktoré majú zabrániť šíreniu koronavírusu.

(Autor: TTSK)

„Návštevy Úradu Trnavského samosprávneho kraja sú momentálne zakázané. Verejnosť rokovania bude zabezpečená prostredníctvom živého vysielania,“ informoval agentúru SITA trnavský župan Jozef Viskupič. Do programu rokovania zaradil okrem iného aj schvaľovanie dotácií pre organizácie a právnické osoby a dotácií pre obce. V programe je aj vyhlásenie 31. kola verejnej obchodnej súťaže na predaj prebytočného majetku samosprávneho kraja a niekoľko materiálov, ktoré sa týkajú majetkových záležitostí.

Trnavský samosprávny kraj už niekoľko rokov vysiela zo zasadnutia poslaneckého zboru priame prenosy. Obyvatelia kraja sa rokovaní zúčastňujú len výnimočne v prípadoch, ak sa rokuje o záležitostiach, ktoré sa ich bezprostredne dotýkajú.

Piešťanská radnica dátumy marcového zasadnutia mestských komisií, mestskej rady či mestského zastupiteľstva zatiaľ ešte na svojich webových stránkach nezverejnila

Pror/(SITA)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 16. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hlasu. Meniny má Dana, Danica.
  • 16.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 15. apríla. Tento deň je Svetovým dňom umenia. Meniny má Fedor.
  • 15.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
V úvode apríla sa na Banke konalo jarné upratovanie obce. Organizovala ho obec od ôsmej hodiny rannej až do obeda,…
  • 15.04.2024, 16:46
  • Spravodajstvo
utorok, 16. apríla 2024
Meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf