Koronavírus: Pozitívny test už aj v trnavskej nemocnici

V priebehu dnešného popoludnia potvrdili ďalšie dva pozitívne prípady ochorenia na koronavírus, z toho jeden s pozitívnym nálezom vyšetrovali v trnavskej nemocnici. Dnes tak pribudlo spolu jedenásť pozitívnych prípadov. Informovala o tom hovorkyňa Ministerstva zdravotníctva (MZ) SR Zuzana Eliášová.

Fakultná nemocnica v Trnave. (Autor: juh)

Pozitívne výsledky na koronavírus mali dvaja muži, jeden je po vyšetrení vo Fakultnej nemocnici v Trnave v domácej izolácii. Druhý bol vyšetrený vo Fakultnej nemocnici F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici a je hospitalizovaný. Zo všetkých testovaných vzoriek tak bolo k dnešnému dňu 32 pozitívnych a 974 negatívnych.

Okrem týchto dvoch pozitívnych vzoriek dnes potvrdili ďalších deväť prípadov. Z nich je jedna žena hospitalizovaná v Univerzitnej nemocnici Martin, ďalší štyria vyšetrení v Martine sa nachádzajú v domácej izolácii (dvaja muži, žena a chlapec). Dvaja muži sú v domácej izolácii v Bratislave, rovnako aj žena v Košiciach. Jeden chlapec je hospitalizovaný v Detskej fakultnej nemocnici v Košiciach.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav