Nevesty, utekajte na Svadobnú výstavu

  • Kultúra a spoločnosť / Výstavy
  • 8. marca 2020, 00:01

„Pomaly ma veďte, hej hore tou dedinou, nech sa odoberiem od svojich frajerov…“ Táto pieseň je už symbolická pre svadobnú výstavu, ktorá sa tento rok uskutoční v sobotu 14. a v nedeľu 15. marca v Kultúrnom dome v Krakovanoch. Ak sa chcete kvalitne, za rozumnú cenu a pritom trendovo pripraviť na svadbu snov, máte najlepšiu príležitosť.

V sobotu 14. a v nedeľu 15. februára si nevesty nájdu inšpirácie v Krakovanoch. (Autor: vd)

Namierené tam majú viaceré budúce nevesty a ich ženíchovia, ale aj svadobné mamy a otcovia, družičky i družbovia. To preto, aby si vyskúšali nielen svadobné party či venčeky, ale aj pierka, zoznámili sa

s najnovšími trendmi v tvorbe svadobných kytíc, zdobení praliniek a svadobných stolov, dohodli si s poskytovateľmi výzdoby, svadobnej sály, gastronómie, foto, videoslužieb a hudobnej produkcie. Môžu si tu dohodnúť podmienky a rozpočet čiastočnej či kompletnej svadobnej hostiny.

V rámci Svadobnej výstavy bude v sobotu aj v nedeľu možné sledovať už od jedenástej hodiny až do popoludnia začepčievanie neviest, zdobenie praliniek aj tvorbu svadobných kytíc. Začepčievanie nevesty uvedú folklórne súbory Krakovčanka, Krajnanec, Inovec z Hlohovca, Máj a Žito z Piešťan a Vjének z Nového Mesta nad Váhom.

Ak si teda potrebujete svadbu naceniť alebo sa len chcete pokochať krásou, inšpirovať módnymi nápadmi a potešiť sa folklórnymi tradíciami, nevynechajte toto živé svadobné divadlo a utekajte do Krakovian. Oplatí sa vám zažiť tú parádu. 

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín