Deti z CVČ Ahoj navštívili ľadové kráľovstvo

  • Mladí dnes / Školy
  • 8. marca 2020, 00:01

Deti navštevujúce keramické a výtvarné krúžky v Centre voľného času Ahoj v Piešťanoch absolvovali výpravu do Vysokých Tatier za krásnou prírodou a veľkolepými ľadovými sochami na Hrebienku v Starom Smokovci.

Deti absolvovali výpravu za krásnou tatranskou prírodou a veľkolepými ľadovými sochami na Hrebienku. (Autor: CVČ Ahoj)

Počasie nám prialo a napriek tomu, že cesta vlakom bola dlhá, rýchlo nám ubiehala. S deťmi sme hravou formou spoznávali okolité miesta. Smerom na sever pribúdal sneh a my sme mali možnosť sledovať nádhernú bielu prírodu a zasnežené vrchy.

Pozemnou lanovkou sme sa zo Starého Smokovca vyviezli na Hrebienok a vstúpili do ľadového kráľovstva. V dvoch kupolách sa nachádzali impozantné ľadové sochy na tému Zachráňme našu planétu a Rozprávkový svet. Dominantou však bol Tatranský ľadový dóm, ktorého tohtoročnou témou bola katedrála Notre-Dame. Táto veľkolepá ľadová stavba nás všetkých očarila precíznou prácou a detailmi zvýraznenými osvetlením.

Po prehliadke ľadových sôch sme navštívili galériu optických ilúzií – Tricklandiu, kde nás optické klamy a ilúzie preniesli do sveta rozprávok a fantázie. Plní zážitkov sme sa rozlúčili s majestátnymi Tatrami a vo večerných hodinách sme sa vrátili domov. CVČ Ahoj

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava