Skvelí herci prichádzajú do Domu umenia s komédiou

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 6. marca 2020, 08:00

Ak si chcete vychutnať kultúru a ešte sa aj dobre zasmiať, navštíviť môžete Dom umenia Piešťany v utorok 10. marca. O 19.00 h sa štvorica hercov Martin Mňahončák, Karin Haydu, Mirka Partlová a Dominika Žiaranová predvedie v komédii Milenec.

Komédiu Milenec herci odohrajú v utorok 10. marca. (Autor: ticketportal.sk)

Brilantná komédia svetoznámeho amerického autora Neila Simona vtipným spôsobom prevedie diváka svetom plným nástrah, ktoré čakajú na muža po 22-ročnom manželstve. Hlavný hrdina, usadený majiteľ reštaurácie, už nedokáže odolávať pokušeniu a vyberie sa na cestu do sveta milostných románov. Rozhodne sa čeliť nástrahám zakázanej nemanželskej lásky. Objektom jeho túžob sa postupne stávajú tri atraktívne ženy, s ktorými sa dostáva do víru komických aj pikantných situácií. Nezastaviteľný podprahový boj o nadvládu jedného alebo druhého pohlavia v spoločnosti autor dokonale zachytil, no nechal na diváka, nech si určí svojho víťaza.

Hra je plná humorných situácií a dialógov. Režisérka Soňa Ferancová bravúrne využila priestor, ktorý jej autor hry ponechal pre vykreslenie jednotlivých charakterov a pohotových situačných gagov.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek