Lampy, ktoré nesvietia, treba nahlásiť

Niekoľko dní v Piešťanoch nefungovalo verejné osvetlenie na vale pri Váhu, o pár dní neskôr sa do tmy ponorila Hlboká ulica. Keď už fungovalo osvetlenie cesty, neosvetlená zostala cestička pre cyklistov a chodcov. Čo s tým?

Ak lampy nahlásite, pracovníci Služieb mesta Piešťany ich prídu opraviť. (Autor: am)

Nie vždy všetko funguje stopercentne, no ľudia, ktorí majú verejné osvetlenie na starosti, prídu opraviť poškodené lampy vtedy, keď zistia, že nesvietia. Aby tak mohli urobiť čo najskôr, treba im poruchu nahlásiť.

Okrem nesvietiacej lampy treba akékoľvek iné poškodenia a upozornenia zavolať na tel. 033/791 41 01 alebo informácie poslať e-mailom na adresu smp@službymesta.sk. „Poruchy osvetlenia sú bežnou súčasťou tohto zariadenia. Po nahlásení sú odstraňované okamžite. Ak je porucha náročnejšia, môže jej odstránenie trvať i niekoľko dní,“ skonštatovala Hana Dupkaničová, riaditeľka Služieb mesta Piešťany. Podľa nej máme v meste rôzne „staré“ časti verejného osvetlenia a niektoré si vyžadujú komplexnú obnovu.

V rozpočte na rok 2020 sa nachádza 100-tisíc eur vyčlenených na výstavbu nového osvetlenia v obytnom súbore Heinola a rekonštrukciu verejného osvetlenia na Palárikovej ulici. Ostatné problematické lokality si na komplexnú obnovu budú musieť počkať. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav