Ad: Politici sa hrajú s lietadielkami

  • Blogy / Blogy
  • 6. marca 2020, 00:01

Pisateľ v článku uverejnenom v Piešťanskom týždni č. 9/2020 výstižne napísal stav o nezmysluplných projektoch ohľadne piešťanského letiska, ktoré neprináša nijaké hodnoty. Peniaze z daní občanov sa zneužívajú na fungovanie letiska, ktoré sa lejú do jamy bez dna. Peniaze, ako vieme, by sa mohli využiť na obnovu ciest, nemocnice a podobne.

(Autor: ttsk)

Ďalšia nezmyselná akcia, letecká šou, sa má uskutočniť v máji. Kedy si uvedomíme, že sa dejú klimatické zmeny, kedy začneme rešpektovať prírodu a žiť s ňou, aby sme jej a nám neubližovali. Kto má záujem a kto sa pýtal nás občanov, či túto šou chceme? Špiniť životné prostredie, robiť hluk, ktorý nikto nechce, plašiť vtáky, zvieratá, padanie kerozínu na naše polia, záhrady, z toho potom vznikajúce choroby a alergie.

Nechápem rodičov, ktorí s deťmi takéto akcie navštevujú, veď okolité krásne lesy ponúkajú iné športové využitie, ako pozerať s vykrúteným krkom do neba. Kedy si konečne uvedomíme, ako škodíme sebe, prírode, a kedy budeme brať konečne ohľad na klimatické zmeny?

Tí, ktorí o tom rozhodujú, tých sa klimatické zmeny netýkajú? Veď majú deti, vnúčatá, ktoré chcú žiť v čistom prostredí, dýchať vzduch bez smogu. Veď zem máme len jednu, tá nás nepotrebuje, ale my ju potrebujeme.

S pozdravom čitateľka M. Lukačovičová

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava