Čo sa skrýva za 30-ročným úspechom DOMOSS-u?

  • Spravodajstvo
  • 21. februára 2020, 08:00

Asi každý Piešťanec má niečo z DOMOSS-u. Práčku, chladničku, malý spotrebič do domácnosti, záhradný nábytok, kosačku, bicykel či vybavenie do dielne.

DOMOSS sa za 30 rokov vypracoval na spoľahlivú a dôveryhodnú spoločnosť. (Autor: domoss)

Keď pred 30 rokmi piati kolegovia zakladali predajňu v malom domčeku na Bratislavskej ceste, ani nesnívali, že meno DOMOSS budú poznať nielen Piešťanci, ale aj ľudia zo širokého regiónu a vďaka eshopu takmer z celého Slovenska. Základným cieľom a filozofiou bolo založiť dom, kde by sa nielen predávalo, ale by sa poskytovali aj služby a servis.

DOMOSS sa za 30 rokov vypracoval na spoľahlivú a dôveryhodnú spoločnosť, ktorej zákazníci veria pri zariaďovaní či rekonštrukcii domácností, bytov, domov, výmene spotrebičov, nákupe náradia, záhradného nábytku, sanity, ale aj bicyklov. Vďaka vašej zákazníckej spokojnosti sa DOMOSS-u už po štvrtýkrát podarilo obhájiť titul najväčšieho predajcu záhradnej techniky značky Stiga na Slovensku, ktorá patrí medzi najpredávanejšie značky na našom trhu.

DOMOSS vie, že bez rozvoja a podpory regiónu by sa len veľmi ťažko zvyšovala úroveň a kvalita života jeho obyvateľov. Preto medzi základné piliere patria rôzne podporné aktivity v oblasti rozvoja mesta, regiónu, kultúry, športu či vzdelania. DOMOSS patril a naďalej patrí medzi dlhoročných podporovateľov športových klubov, ako sú Piešťanské Čajky, HK Havrani, plavecký klub či rôzne iné športové organizácie a udalosti v regióne.

Športom sa to nekončí. DOMOSS si uvedomuje, že bez kvalitného vzdelania nemožno napredovať a rozvíjať sa. Za svoje pôsobenie podporil niekoľko základných a stredných škôl, ale aj rôzne umelecké organizácie či spolky. Pre školy, obce, kultúru a charitu poskytujeme zvýhodnené podmienky pri nákupe v našom obchodnom dome.

Tridsaťročný úspech by sa len veľmi ťažko dosahoval bez šíriaceho sa dobrého mena zákazníkov a spokojnosti pracovníkov. Medzi jej spokojných zákazníkov patria aj známe osobnosti z rôznych kultúrno-spoločenských a športových oblastí. Zákazníci sa vracajú na pravidelné nákupy nielen pre kvalitné služby, ale aj odborných predajcov. DOMOSS je výnimočný v tom, že mnoho pracovníkov tu je takmer od jeho prvých rokov pôsobenia. Mnohí tu pracujú viac dvadsaťpäť rokov. V súčasnosti poskytuje prácu viac ako 150 rodinám z piešťanského regiónu.

DOMOSS začínal v roku 1990 predajom tovaru len niekoľkých značiek. Dnes ponúka sortiment renomovaných značiek na viac ako 2000 metroch štvorcových predajnej plochy. Svojim zákazníkom ponúka parkovanie pred novým obchodným centrom na Bratislavskej ceste na takmer 40 parkovacích miestach. Víziou spoločnosti do ďalších rokov je prepojiť starú budovu s novým obchodným centrom a vytvoriť veľký predajný priestor. Za celý čas existencie sa jej meno a pôsobenie rozrástlo na ďalšie dve predajne, päť kuchynských a štyri kúpeľňové štúdiá, dva eshopy (domoss.sk a topkupelna.sk), v neposlednom rade na veľkoobchody s veľkou bielou technikou a sanitou a vytvorenie siete mybath.sk.

Poďakovanie Miroslava Hrdinu, predsedu predstavenstva DOMOSS Technika, a.s.: „Moje veľké poďakovanie patrí hlavne verným zákazníkom. Vždy ma veľmi poteší, keď stretnem v predajni verného zákazníka, známeho či priateľa. O to viac, keď mi s úsmevom odpovedia, že u nás nakupujú takmer od nášho vzniku. Často je ich dôvodom odborný personál ochotný vždy pomôcť. Práve vďaka vám, spokojným zákazníkom, sme ako spoločnosť mohli každým rokom rásť, ale aj rozvíjať región. Pre mňa ako Piešťanca je tento región srdcovkou a záleží mi, aby sme tu mohli žiť lepšie, zdravšie a šťastnejšie.” 

(redakcia)

538 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 19. marca. Tento deň je Sviatkom sv. Jozefa. Meniny má Jozef.
  • 19.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 18. marca. Tento deň je Medzinárodným dňom planetárií. Meniny má Eduard.
  • 18.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 16. marca. V tento deň sa v Hronských Kosihoch v roku 1943 narodil a 21.11.2008 v Piešťanoch…
  • 16.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dobrovoľní hasiči z Pobedima si vynovili kuchyňu. Nové spotrebiče aj linku už naplno užívajú, rekonštrukcia i zariadenie priestoru, kde si…
  • 16.03.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
utorok, 19. marca 2024
Meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav