S novým náterom zábradlia niečo nie je v poriadku

Do redakčnej pošty nám prišli fotografie nášho čitateľa, ktoré poukazujú zrejme na zlú kvalitu nového náteru zábradlia na Kolonádovom moste v Piešťanoch. Podľa informácií, ktoré máme z obhliadky, z postupu prác pri jeho obnove vyplýva, že náter bol obnovený po demontáži zariadenia v dielni.

Dodávateľom rekonštrukčných prác na Kolonádovom moste za viac ako 1,7 milióna eur je spoločnosť Swietelsky - Slovakia. (Autor: foto: Ján Chrástek)

Tieto maliarske práce podľa snímok majú zrejme ďaleko k požadovanej kvalite. Zábradlia sa totiž ešte nedotkla ruka návštevníka a farba je už na viacerých miestach narušená. Posúďte sami, ako by ste asi reagovali, ak by vám objednaní remeselníci chceli nanútiť ich prácu napríklad pri natieraní vášho plotu či zábradlia.

Dodávateľom rekonštrukčných prác za viac ako 1,7 milióna eur je spoločnosť Swietelsky – Slovakia. Rekonštrukcia sa začala na začiatku minulého leta, ukončená má byť do pätnástich mesiacov, čo vychádza na jeseň tohto roku. Viacero obyvateľov však poukazuje, že práce sú pomalé a robotníkov na moste vidieť iba zriedkavo. Na základe správy z kontrolného dňa, ktorú máme k dispozícii, vraj ide všetko podľa harmonogramu.

Uvidíme však, či harmonogram nenarušia i takéto evidentne zbabrané práce, ako sú na priložených fotografiách.

(pror)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek