Tváre politikov zaplavili Piešťany

  • Spravodajstvo
  • 17. februára 2020, 18:43

Niektoré strany vsadili na regionálne mená, iné zas iba na heslá a silné farby. Predvolebná kampaň do parlamentných volieb ide pomaly do finále, ulice Piešťan zaplavili tváre politikov.

Tváre politikov zaplavili Piešťany (Autor: red)

“Mnoho kandidátov, jeden premiér,” hlása billboard strany Smer-SD, ktorému dominuje tvár Petra Pellegriniho.

Len o niekoľko metrov ďalej – pri železničnej stanici – láka voličov na svoj pohľad Tomáš Drucker z Dobrej voľby.

Naopak, Igor Matovič nepropaguje výrazne svoje hnutie Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti, ale anketové referendum, ktoré spustil cez internet.

Billboardom Slovenskej národnej strany v Piešťanoch dominuje Andrej Danko.

Strana Andreja Kisku Za ľudí zasa vsadila na dva rôzne formáty. Jeden typ billboardov predstavuje najvýraznejšie tváre strany, druhý predstavuje starostu Vladimíra Ledeckého. Nejde zrejme o náhodný výber. Miroslav Ledecký – brat Vladimíra – pôsobí ako starosta v neďalekých Drahovciach.

Na regionálne tváre vsádza v Piešťanoch aj hnutie Sme rodina. Na bilbordoch predstavuje líder hnutia Boris Kollár ďalšiu lokálnu tvár –  Ľuboša Kabáta z obce Biely Kostol pri Trnave.

Na Bratislavskej ceste pri sídlisku Adama Trajan zas oslovuje cez billboard aj Piešťanec Marián Oravec z Progresívneho Slovenska, ktorý sľubuje kandidatúru “za región Piešťany”.

Progresívci oblepili Piešťany aj druhou verziou billboardov, na ktorej je líder strany Michal Truban a za ním nápis “Mladá sila”.

Ľudová strana Naše Slovensko vsadila na istotu v podobe billboardov s Marianom Kotlebom, ktorý zas sľubuje odmietnuť migrantov, ktorí i tak o Slovensko nejavia záujem.

Naopak, strany Most-Híd aj KDH sa vo vizuálnej kampani v uliciach Piešťan zamerali iba na heslá.

Bugárovci zvolili text “Aj váš hlas ochráni náš región”, KDH zas sa obmedzila na jedno slovo. Tmavomodrý podklad a na ňom nápis Zmena. Pri autobusovej stanici sa na ľudí stále usmieva líder hnutia Alojz Hlina s manželkou a dcérami.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela