V Sokolovciach plesalo do ranných hodín 180 hostí

Atmosféra plesu v Sokolovciach je nezameniteľná. Už v minulosti jeho organizátori vynaložili úsilie, aby kvalita dobrej zábavy, hudby aj tanečných vystúpení či bohatej tomboly bola čo najvyššia. Je fuška prekonať to, čo sa minulý rok zdalo byť dokonalé. Sokolovčanom sa to podarilo.

(Autor: archív obce)

„Nášmu plesu sme v minulosti nasadili latku trochu vyššie. Snažíme sa ju udržať, respektíve úroveň ešte dvihnúť. Len na okraj, už pred Vianocami si ľudia rezervovali v predstihu miesta. Keď sme dali vytlačiť vstupenky 9. januára, boli skoro všetky predané,“ uviedol starosta obce Jozef Dóczy.

Sokolovčania ples usporiadali v sobotu 2. februára vo vyzdobenej sále kultúrneho domu v duchu hesla: Za málo peňazí veľa muziky. Obec nechce totiž na akcii zarábať, preto bola cena vstupného dvadsať eur. „V cene bola zahrnutá večera, pol litra vína, pohár šampanského na prípitok, pagáče, štrúdľa, minerálka,“ povedal starosta. Mnohí výhercovia sa potešili z cien v tombole. „Bola v nej elektrická kolobežka, automatická práčka, sušička bielizne, televízor, rádio, kuchynský robot, sušička ovocia, profesionálna naparovacia žehlička a veľa ďalších pekných cien,“ vymenoval starosta.

Do tanca i na počúvanie hrala kapela Aretic z Považskej Bystrice. Úvodné reprezentačné tance patrili žiakom z tanečného odboru Základnej umeleckej školy v Piešťanoch. Nechýbal ani dynamický kankán. O spestrenie programu sa postarala aj skupina Black Evils so svetelnou šou.

Po polnoci bolo žrebovanie tomboly sprevádzané radostnými pokrikmi a potleskom, 180 vynikajúco naladených hostí sa v „kulturáku“ bavilo až do skorých ranných hodín. Počas plesu sa hostia mohli fotiť prostredníctvom fotobúdky, takže spomienky si môžu založiť do rodinných albumov k roku 2020. „Už teraz sa tešíme na ďalší ročník,“ dodal Dóczy. 

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel