Do hasičského rodu Piškulovcov pribudol dráčik

  • Kultúra a spoločnosť / Narodili sa
  • 8. februára 2020, 00:01

Do hasičskej rodiny Piškulovcov z Pobedima pribudol nádejný malý-veľký dráčik. Bábätku s úctyhodnými mierami 4100 gramov a 53 centimetrov vybrali jeho rodičia Martin a Katarína Piškulovci meno Matúš. Bračeka si v pôrodnici vystískala aj jeho staršia sestra Karolínka.

Veliteľ DHZO Pobedim, jeho manželka i dcérka mali z malého Matúška obrovskú radosť. (Autor: vd)

Dieťatko uzrelo svetlo sveta vo štvrtok 23. januára o 17.15 hodine. Pri pôrode bol aj tatino, takže si synčeka privítal v piešťanskej pôrodnici spolu s MUDr. Martinom Krčom, ktorý mal práve službu na sále. Vďační rodičia ďakujú pôrodníkovi aj celému personálu novorodeneckého i pôrodníckeho oddelenia za profesionalitu a ľudský prístup.

Dieťatko prišlo na svet spontánne, pri fotení ho mamina ozdobila hasičským podbradníčkom. Mala aj dupačky s reflexnými prvkami v hasičských farbách, ale tie mu boli ešte veľké. Vyžadujú ešte zopár drinkov materského mlieka na posilnenie svalov.

Matúško Piškula sa má k svetu a v týchto chvíľach je už v domácom prostredí. Stará sa o neho mamina aj Karolínka. Hrdý tatino je dojatý: „Sme nesmierne šťastní.“ Mladej rodine veliteľa DHZO Pobedim srdečne blahoželáme a prajeme ešte veľa podobných chvíľ.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel