Apokalypsa: Prednášky o biblických proroctvách i tajomstvách náboženstiev

  • Podujatia
  • 6. februára 2020, 08:00

Zaujímajú vás tajomstvá monoteistických náboženstiev, alebo biblické proroctvá o islame či histórii? Už od 19. februára sa začína séria prednášok s názvom Apokalypsa, ktoré sa uskutočnia v piešťanskej mestskej knižnici. Vstup na prednášky je voľný.

Prednášky sa uskutočnia vždy v stredu so začiatkom o 17. hodine. Prvá téma 19. februára nesie názov Čo učí biblia o islame. Nasleduje prednáška so zameraním na to, čo učí biblia o budúcnosti EÚ, pričom tá sa uskutoční 26. februára. Už 4. marca sa bude hovoriť o Biblii a úlohe kresťanstva a o týždeň neskôr, 11. marca to bude Biblia o úlohe USA a Vatikánu. Posledná prednáška nesie názov Čo biblia hovorí o konci sveta a uskutoční sa 18. marca.

Prednášky pripravili: Profesor Teologickej vysokej školy Newbold College vo Veľkej Británii Ján Barna v spolupráci s lektorom Ferdinandom Vargom.

V posledných mesiacoch verejnosť veľa počuje o islame, o utečencoch, o politike a o teroristoch, ale málo počuje o biblických proroctvách, ktoré hovoria o islame, o histórii a budúcnosti kresťanstva. Na základe biblickej prorockej knihy „Zjavenie Jána“ vás zavedieme do tajomstiev týchto monoteistických náboženstiev a zároveň sa dozviete nové pravdy o budúcnosti EU a o úlohe USA v svetových dejinách, tiež na základe biblického proroctva. Táto vysoká škola sa zaoberá okrem iného aj tým, čo učí Biblia o posledných veľmociach sveta, o posmrtnom živote, ba aj o živote vo vesmíre.

Kto sa zúčastní aspoň dvoch prednášok, dostane knihu „Veľký spor vekov“ zdarma. Je to kniha, ktorá obsahuje 2000 ročné svetové dejiny kresťanstva a zameriava sa aj na súčasnosť. Vykladá biblické proroctvá, ktoré opisujú dejiny kresťanstva podľa Božieho plánu.

Kontakt: fvarga@inmail.sk, 0905 66 88 14

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj