Divadlo Hlavina prinesie radošinský humor

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 5. februára 2020, 09:00

Valentínske obdobie je v Dome umenia Piešťany už štandardne späté aj s predstavením z dielne radošinského Divadla Hlavina. Tento rok umelci prichádzajú opäť s hrou z pera Stanislava Štepku, v piatok 14. februára zahrajú dielo Konečná stanica.

Radošinci odohrajú predstavenie rovno na Valentína. (Autor: DUP)

Na konečnú stanicu menej ako viac presne prichádzajú vlaky a v nich ľudia s rôznymi životnými príbehmi, radosťami, plánmi… Smútky i šťastie prežívajú aj obyvatelia stanice, ktorá si roky žije svojím zabehnutým životom, až sa jedného dňa odohrá niečo nečakane nepríjemné. Vyšetrovanie závažnej udalosti sa stane sondou do duší jednotlivých postáv, do ich snov, nádejí i zlyhaní. 

Konečná stanica mala v Radošinskom naivnom divadle premiéru v roku 1997, aktuálna je však dodnes. Divadlo Hlavina ju uvádza ako svoju devätnástu inscenáciu v silnom hereckom i speváckom obsadení. Vlak na konečnú stanicu by ste si rozhodne nemali nechať ujsť. Vstupenky si môžete zakúpiť buď v pokladni Domu umenia alebo online cez Ticketportal. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Amarila, Pamela, zajtra Žigmund