Borovka – kombinácia moderného bývania s dotykom prírody a neopísateľnej atmosféry

  • Nezaradené
  • 5. februára 2020, 18:00

Ľudia si stále viac obľubujú bývanie v menších obciach, ako vo veľkých mestách. Sťahujú sa, aby našli vysnívaný pokoj a skutočný domov. Pokojné miesto, v ktorom chcú nájsť atmosféru a vôňu domova, miesto kde budú vyrastú ich deti, miesto v ktorom si užijú spoločné chvíle s partnerom a domov, kde si len tak vychutnajú šálku kávy.

Borovce sú malebná obec, ktorá ponúka pokoj vidieka a blízkosť mesta. Len pred nedávnom sa v Borovciach začala výstavba rodinných domov, ktorá nesie názov Borovka. Tento projekt ponúka obyvateľom kombináciu štýlovej zástavby s moderným bývaním z kvalitných materiálov a krásny výhľad.

Realitná kancelária Neoreal prichádza s ponukou predaja týchto domov, ktoré sú postavené v objatí prírody. K dispozícii je 8 rodinných domov, ktoré sú priestranné a ponúknu vám priestor, ktorý budete potrebovať. Domy, sú k dispozícií v rôznych výmerách s rozsiahlou záhradkou a sú vhodné aj pre tých najnáročnejších klientov.  

Ak by sme mali vyzdvihnúť plusy projektu Borovka, bola by to dispozícia, ktorá sa nachádza pri parku s príjemnou atmosférou. Lokalita, ktorá vám zaručuje blízkosť mesta – Piešťany, Hlohovec aj Trnava. V obci je kompletná občianska vybavenosť a budete mať všetko iba na skok. V domoch panuje pozitívna energia a bezpečie. Budete to mať blízko k vašim susedom a priateľom a vaše deti môžu vyrastať so svojimi kamarátmi v bezpečnej štvrti.

Vieme, že slová neopíšu to, čo môžete vidieť na vlastné oči, práve preto príďte osobne, aby ste si dom zamilovali minimálne tak ako my.

Veríme, že projekt Borovka nájde svojich spokojných a milujúcich majiteľov.

Viac informácií Vám poskytneme v našej realitnej kancelárií Neoreal alebo kliknite na odkaz : https://neoreal.sk/properties/neo-exkluzivne-ponuka-moderny-rodinny-dom-v-obci-borovce-v-novom-projekte-borovka/

Všetky potrebné informácie Vám poskytne :

Karol Zachar

+421 908 560 294

zachar@neoreal.sk

neoreal.sk

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín