Opustené psy v útulku majú nové búdy

Kým tri búdy do útulku chlapi preniesli a zložili, poriadne sa zapotili. Sú veľmi ťažké, ale aj kvalitné, a tak budú určite robiť radosť chlpáčom poriadne dlho. Okrem toho v piešťanskej Slobode zvierat zakúpili aj sudy na uskladnenie krmiva a cestovín.

Búdy sú kvalitné a poriadne ťažké. (Autor: Útulok Piešťany)

Okrem spomínaných troch búd by však útulok potreboval ďalších dvanásť kusov, na ktoré aktuálne nemá prostriedky. Taktiež potrebujú v roku 2020 zabezpečiť zatrávnenie troch výbehov, nové podlahy a nátery v 35 kotercoch, vysadenie kríkov, nákup čipov, nové podlahy a mnoho iného, čo sa im postupne darí financovať vďaka dobrosrdečnosti ľudí.

„Každý z nás má svoje priania a všetci robíme maximum, aby sme si ich postupne plnili. Rovnako je to aj u nás v Útulku Piešťany s jediným rozdielom – my snívame pre psíkov a mačičky, ktorí sa u nás ocitnú z rôznych dôvodov, no v podstate nechcení a vyhodení, čakajúci na splnenie ich jediného želania – novej rodiny už navždy…“ hovoria tí, ktorí sa o nechcené zvieratá budú tento rok starať 366 dní bez ohľadu na to, či je sviatok alebo nedeľa.

Najväčšou pomocou je však adopcia. Až do konca februára majú v útulku otvorené od 9.00 do 16.00 h. Ak by ste chceli pomôcť aspoň venčením, môžete tak urobiť v čase od 13.00 do 15.30 h. V prípade nepriaznivého počasia sa nevenčí.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel