Policajti bojovali o život neznámeho muža, jeho totožnosť nikto nepozná

  • Polícia pátra / Spravodajstvo
  • 30. decembra 2019, 15:00

Policajti ppráp. Anton Petrovič a ppráp. Matúš Masár z Obvodného oddelenia Trnava našli v sobotu, krátko po 06.00 h ráno na lavičke pred vchodom do trnavskej polikliniky ležať neznámeho muža. Po overení životných funkcií začali ihneď s poskytovaním prvej pomoci a telefonicky vyrozumeli záchranárov. Tí muža oživili a previezli do trnavskej nemocnice.


Ide o muža vo veku približne 30 až 35 rokov, strednej postavy. (Autor: KrPZ Trnava)

Muž nemal pri sebe žiadne doklady a doteraz nebola nahlásená ani jeho nezvestnosť. Polícia sa preto obracia na občanov pri jeho stotožnení.

Ide o muža vo veku približne 30 až 35 rokov, strednej postavy, má hnedé oči, nakrátko ostrihané čierne vlasy v zadnej časti s plešinou, na tele boli nájdené zvláštne znamenia a to na brade tri zahojené jazvy.

V čase nálezu mal na sebe oblečenú čiernu zimnú bundu zn. Espirit s kapucňou veľk. XL, šedú mikinu s nápisom COUTURC veľk. M, čierne tričko veľk. M s bielym nápisom PLECH ARMY, modré rifle SLIM veľk. 34/30 s opaskom zn. PUMA šedej farby, čierne boxerky zn.PESAIL s bielo červeným nápisom SPORT, zelené tenisky členkové zn. PUMA a čierne ponožky. Muž bol pravdepodobne značne pod vplyvom alkoholu, v krvi mu zistili 9 promile alkoholu.

Ak ste muža spoznali a poznáte jeho totožnosť, alebo ste ho z piatku na sobotu videli v meste Trnava, akékoľvek informácie k osobe nám môžete poskytnúť na číslo 158 alebo zaslať súkromnú správu na facebook – trnavský kraj.

Ďakujeme za pomoc!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel