Krásne sviatky a veľa úspechov v roku 2020 praje DOMOSS

  • Kultúra a spoločnosť
  • 24. decembra 2019, 10:00

December, mesiac najkrajších sviatkov roka a bilancovania, je tu. Vianočné sviatky pre každého z nás znamenajú niečo iné. Vianočné cestovanie po svete, oddych s rodinou či zábava s priateľmi na horách. Nezáleží, či ich budeme oslavovať v štýlových obývačkách, moderných domácnostiach so smart spotrebičmi alebo v útulných chatách s kachľami. Bežná rutina v domácnosti ako varenie, pečenie, práce na záhrade, ale aj šport, sa vďaka moderným spotrebičom, pomocníkom a DOMOSS-u stáva jednoduchšou.

Pri každom výbere vám pomáhajú naši odborníci, aby ste vždy od nás odchádzali s úsmevom, potešením a pozitívnou náladou. Našou motiváciou na zlepšovanie je vaša vyslovená dôvera a spokojnosť.

Ďakujeme vám, že u nás nakupujete, zariaďujete svoje domácnosti a obraciate sa na nás pri rekonštrukcii domov a bytov už 30 rokov. Každým vaším prejavom dôvery sa posúvame vpred a zdokonaľujeme svoje kvality predaja a služieb.

Pre nás, DOMOSS, je dôležité merať svoje úspechy spokojnými a vernými zákazníkmi, ktorí šíria dobré a pozitívne meno našej spoločnosti. My aj naďalej budeme ponúkať produkty najvyššej kvality od renomovaných značiek a prinášať stopercentný servis či poradenské služby.

Chceme vám popriať príjemné prežitie vianočných sviatkov v kruhu rodiny, milovaných a priateľov. Nech sa každému z vás splnia všetky priania a do roku 2020 prajeme množstvo pracovných a osobných úspechov, splnených želaní a hlavne rodinnú pohodu.

Praje kolektív DOMOSS

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav