Martin Jakubec opäť zabával Piešťany. Prišlo 1500 ľudí

Maestro, šoumen a budúci prezident už od momentu, ako vystúpil na pódium, rozpútal poriadnu zábavu. Martin Jakubec napriek nenávistným komentárom na sociálnych sieťach a odmietavým stanoviskám prilákal na Námestie slobody v Piešťanoch približne 1500 nadšených ľudí. Energická strela roztancovala vianočné trhy v sobotu 14. decembra.

Pod pódiom sa po celý čas tancovalo. Foto: am

Človek, ktorého ľudia milujú, alebo nenávidia. Ba dokonca sa nájdu i takí, ktorí tieto emócie prežívajú súčasne. V každom prípade sa nájde len málo takých, ktorí o Martinovi Jakubcovi doposiaľ ešte nepočuli. Ukázalo sa to už v momente, kedy organizátor zverejnil jeho zaradenie do programu. Na sociálnych sieťach sa totiž rozpútala búrlivá diskusia plná protichodných názorov. A objavili sa i také, ktoré sa pýtali: „a kto sa už len naňho príde pozrieť?“

A že ich napokon prišlo! Možno preto, že minuloročný koncert na vianočných trhoch nestihli a chceli si ho naživo pozrieť, možno preto, že už na nejakom Jakubcovom koncerte boli a vopred vedeli, čo sa bude diať. Isté však je, že ľudia vyčkávali na príchod headlinera večera už pred plánovaným začiatkom jeho koncertu. Dokonca i piešťanskí iX Oldies, ktorí dohrali najväčšie hity tesne pred jeho príchodom ohlásili, že sú radi, že mohli robiť predskokana takej hviezde.

Na koncert Martina Jakubca napokon prišli mladí, ale i zrelší, prišli ženy, muži, deti. Piesne pretkávali vyjadrenia a príhovory samotného speváka, ktorý bavil divákov aj slovom, ale im tiež zaželal krásne sviatky. „V zdraví, šťastí, sme sa stretli tu na tomto námestí po roku,“ povedal publiku po príchode a poďakoval za to, že napriek sychravému počasiu dorazili do centra.

Ľudia vyťahovali mobilné telefóny, nahrávali a fotili si vystúpenie od chvíle, ako spevák vystúpil na pódium. Svoje dve hodiny v Piešťanoch si užíval ako samotný interpret na stagi, tak aj ľudia pod ním.

Počas sobotňajšieho koncertu nechýbali hity ako Malvína, Nemám auto, nemám motorku, Slovenské mamičky. Jakubec zaspieval slávne Ivankovo „keď sa vidím v zrkadle, som so sebou spokojný“ a mnoho ďalších populárnych, ale aj vianočných piesní. Nechýbali dokonca uspávanky či Tichá noc.

No a keďže mnohí si chceli z tohto pamätného večera odniesť aj nejakú vizuálnu spomienku, počkali si nielen na záver programu, ale aj na vopred avizovanú autogramiádu. Jakubec svojich fanúšikov okrem podpisu a fotky 150 z nich potešil dokonca aj malým darčekom.

Martin Jakubec je interpretom populárnych melodických šlágrov stredného kantilérového prúdu, úprav slovenských ľudových piesní a retro muziky na Slovensku. Ako nám v dávnejšom rozhovore prezradil, hudbu miluje a sprevádza ho už od detských čias. Za uplynulé obdobie nahral a naspieval 20 sólových CD, z ktorých predal viac ako 100-tisíc nosičov.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava