Sviatočný program v Kúpeľoch Piešťany

  • Nezaradené / Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 14. decembra 2019, 08:00

Milí priatelia, sú tu najkrajšie sviatky roka a SLOVENSKÉ LIEČEBNÉ KÚPELE PIEŠŤANY, a.s., opäť pripravili pre svojich klientov, priateľov, spolupracovníkov a priaznivcov bohatý sviatočný program.

(Autor: Ensana Health Spa Hotels)

Sviatočný program sa začal 1. decembra zapálením prvej adventnej sviečky v Thermia Palace Ensana Health Spa Hotel a v Esplanade Ensana Health Spa Hotel so sprievodným programom folklórnej skupiny a klavírnych melódií. V nedeľu 8. decembra bola v sprievode folklórneho súboru zapálená druhá adventná sviečka v oboch hoteloch.

V nedeľu 15. decembra vás srdečne pozývame na zapálenie tretej adventnej sviečky v Café Alexander v Thermia Palace Ensana Health Spa Hotel od 15:00 a v Park Café hotela Esplanade Ensana Health Spa Hotel od 16:00. Tešiť sa môžete na vystúpenie piešťanského Folklórneho súboru Slnečnica.

O týždeň neskôr, v nedeľu 22. decembra, sa tešíme, že spolu s nami zapálite poslednú, štvrtú adventnú sviečku – v Thermia Palace Ensana Health Spa Hotel v Café Alexander od 15:00 a v Park Café v Esplanade Ensana Health Spa Hotel od 16:00. Zaznejú klavírne melódie.

V utorok 24. decembra sa uskutoční slávnostné rozsvietenie vianočného stromčeka s bohatým sprievodným programom od 16:00 v Thermia Palace Ensana Health Spa Hotel a od 17:00 v Esplanade Ensana Health Spa Hotel.

V spolupráci s rabínom Zevom Stiefelom a Izraelským veľvyslancom pripravujeme na nedeľu 29. decembra o 17:00 pred secesnou budovou Irma Health Spa pri príležitosti Sviatku svetiel Chanuka slávnostný program, počas ktorého sa uskutoční zapálenie sviečky osemramenného svietnika Menorah.

Počas celého adventu až do 30. decembra vás srdečne pozývame na vianočný punč, varené víno a vynikajúce domáce pečivo, ktoré pre vás pripravujú naši cukrári. Stánok sa nachádza na Kúpeľnom ostrove pri kúpalisku Eva a je otvorený denne od 16:00 do 20:30.

Od 19:00 do 20:30 počas happy hour vás v našom stánku prekvapíme špeciálnymi cenami. Využite ponuku darčekového balenia vianočného pečiva a urobte radosť svojim najbližším. Vychutnajte si sviatočné chvíle v našej spoločnosti.

Tešíme sa na vašu návštevu!

www.ensanahotels.com/sk

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín