Tanečníci z Ahoja zatancovali rodičom i Mikulášovi

Predviedli, čo sa za uplynulé tri mesiace naučili, a napokon ich odmenil aj Mikuláš. Deti z tanečného odboru Centra voľného času Ahoj v Piešťanoch sa v stredu 4. decembra stretli v Kultúrno-spoločenskom centre Fontána a predviedli rodičom niekoľko tanečných choreografií.

(Autor: am)

Žiaci pod vedením pedagogičky Petry Hazuchovej sa predviedli s niekoľkými tancami. Podujatie odštartovali najmladšie deti, ktoré usilovne skúšali nové choreografie, aby sa čo najlepšie predviedli rodičom, starým rodičom, tetám i strýkom v hľadisku. A bolo ich tam skutočne požehnane. Radosť vyjadril i riaditeľ centra voľného času Miroslav Petráš, ktorý sa okrem výkonov svojich zverencov tešil aj z toho, že kino bolo plné divákov.

Za najmenšími tanečníkmi nezaostávali ani staršie, a napokon ani najstaršie žiačky, ktoré odtancovali svoje čísla na populárne skladby.

Podujatie moderovala trojica žiakov z Ahoja. Pomedzi jednotlivé tance sa na pódiu kde-tu objavil čert s anjelmi. Moderátori mu položili niekoľko otázok, a i keď sa ho nespýtali, či ho niekedy svrbí chvost, pobavili svojím dialógom divákov v hľadisku.

Záverečným tanečným číslom bola choreografia na vianočnú skladbu Mariah Carey s názvom All I Want For Christmas. Po nej prišiel na pódium aj Mikuláš, za ktorým odvážne deti prichádzali recitovať i spievať. Za výkon si odniesli balíček sladkostí. Potom si deti z hľadiska, tanečníci, Mikuláš, čert i anjeli spoločne zatancovali a zaspievali Kolo, kolo mlynské.

Mikuláš spolu so šikovnými anjelikmi sladkosťami obdarovali asi 150 detí. Prítomní mali tiež možnosť vo foyeri kina obdivovať výstavu prác „ahojákov“ z keramického krúžku. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek