Pozrite si fotky: Aj najmenší žiačikovia z Mojmírky podporili Plamienok

  • Piešťanský týždeň / Nezaradené / Mladí dnes / Školy
  • 12. decembra 2019, 21:50

Vianoce sú sviatky dobra, lásky a pokoja. A aj keď na Základnej škole na Mojmírovej ulici v Piešťanoch to počas vianočných trhov dvakrát na pokojnú atmosféru nevyzeralo, pretože kriku, spevu, hudby a vravy i tlačenice, ba aj ping-pongu tu bolo viac než dosť, predsa len dobro, milý úsmev i vianočné cukrovinky a fantastické halászlé rybárskeho bossa Jara Helera ten štabarc vyvážili.


Na Vianočných trhoch bolo naozaj predvianočne. (Autor: Viera Dusíková)

A čo je najdôležitejšie – peniažky, ktoré školáci utŕžili za svoje výtvory aj cukrovinky svojich mamičiek, babičiek i učiteliek a vychovávateliek poputujú tam, kde úsmev je ako zázrak, čo sa objaví len vo chvíľach najvzácnejších. Mojmírka podporila Plamienok. Všetci čo tam vo štvrtok 12. decembra prišli, boli štedrí. Riadili sa srdiečkom – spoznávajú tú starú známu pravdu – ak dáš, bude ti dané.

Pozrite sa, ako to tam vyzeralo – celkom ak vo vianočnom úli. Aj o tejto akcii sa viac dočítate v pripravovanom vianočnom vydaní našich novín. Na pultoch budú už v utorok 17. decembra. A budú riadne hrubé.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava