Hlohovecké vodárne bude riadiť Piešťanka

  • Spravodajstvo
  • 11. decembra 2019, 00:01

Vodárenská spoločnosť Hlohovec bude mať novú konateľku. Hlohovecké mestské zastupiteľstvo na svojom decembrovom rokovaní na základe výsledkov výberového konania schválilo návrh vymenovať do funkcie Piešťanku Beatrix Kopcovú, ktorá nahradí Moniku Budaiovú.

Piešťanka Beatrix Kopcová bude riadiť Vodárenskú spoločnosť Hlohovec. foto: FB Beatrix Kopcová

Výberové konanie na obsadenie funkcie konateľa spoločnosti Vodárenská spoločnosť Hlohovec, s. r. o., sa uskutočnilo 4. decembra. Zúčastnili sa ho dvaja prihlásení uchádzači, ktorí obaja spĺňali podmienky účasti. Výberová komisia vyhodnotila Beatrix Kopcovú ako úspešnú uchádzačku výberového konania, ktoré malo verejnú a neverejnú časť. Piešťanka získala maximálny možný počet hlasov komisie.

Vodárenská problematika nie je Kopcovej cudzia. Do Hlohovca prichádza z pozície vedúcej investičného oddelenia a dodávateľských opráv v spoločnosti TAVOS Piešťany, kde pôsobí od roku 2016. Riadiace schopnosti nadobudla už aj ako vedúca oddelenia prírodných liečivých zdrojov a životného prostredia v Slovenských liečebných kúpeľoch Piešťany.

Vysokoškolský titul získala v odbore Vodné stavby a vodné hospodárstvo na Slovenskej technickej univerzite. Je držiteľkou osvedčenia o odbornej spôsobilosti na prevádzkovanie verejných vodovodov pre kategóriu V-I a osvedčenia o odbornej spôsobilosti na prevádzkovanie verejných kanalizácií pre kategóriu K-I.

Termín ustanovenia novej konateľky do funkcie bude určený na základe dohody s jej terajším zamestnávateľom.

ts MsÚ Hlohovec

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel