Do Piešťan prídu Cigánski Diabli

V rámci vianočného koncertného turné sa obľúbení Cigánski Diabli zastavia aj v piešťanskom Dome umenia. Toto turné je pokračovaním slávnostného koncertu na Bratislavskom hrade, kde krstili svoje CD s názvom Kone. Nielen piesne z albumu si budete môcť naživo vypočuť v Dome umenia v sobotu 7. decembra.

Silvia Šarköziová zaspieva a zahrá na violončele. foto: CD Kone

Na vystúpení zaznejú známe svetové a domáce hity v jedinečnom prevedení, ako aj ich najnovšie skladby. Na turné si môžete zakúpiť nové CD, ktoré vám Cigánski Diabli podpíšu. Získate tak originálny vianočný darček.

Album počas bratislavského koncertu prišiel do života uviesť humorista a herec Milan Lasica. „Toto pozvanie ma veľmi príjemne prekvapilo, nečakal som to, samozrejme. Veľmi ma to potešilo a rád som to sľúbil. Cédečku prajem, aby si ho čo najviac ľudí kúpilo a aby sa tešili z tejto úžasnej hudby diablov, čo mnohým pripomínajú anjelov,“ poznamenal Lasica, ktorý novinku spolu s jej vydavateľom Rostislavom Pavlíkom a textárkou Monikou Kozelovou pokropil včelovinou. „Želám cédečku veľa, veľa úspechov u ľudí, pretože tá hudba je určená im,“ dodal humorista, ktorý si napokon s orchestrom i zaspieval.

Príďte si do Domu umenia vychutnať predvianočnú atmosféru aj so svojimi blízkymi.

(am)/SITA

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín