Vianočné darčeky nakúpite v predstihu v DOMOSS-e

  • Inzercia
  • 29. novembra 2019, 08:00

Medzi najpredávanejšie vianočné darčeky patrí každoročne elektronika, hračky, domáce spotrebiče, športové vybavenie a v neposlednom rade aj pomocníci do dielne, záhrady či domácnosti. Každý rok riešime otázku, čo darovať. Inšpiráciami sa často stávajú záľuby či hobby. Niektoré darčeky sú špecifické, iné môžu byť univerzálne a potešia sa z nich viacerí.

Darujte pohodlie a oddych! Nič nie je lepšie, ako si oddýchnuť a zresetovať v pohodlí domova zabalení v termo deke alebo si zohrievať nohy vo vyhrievacích papučiach. Vďaka poloautomatickým kávovarom DeLonghi či kapsulovým kávovarom si popritom môžete vychutnať aj šálku obľúbeného espressa, našľahaného cappuccina či lahodného caffé latté.

Doprajte viac času sebe či partnerovi a uľahčite si prácu v domácnosti. Kuchynský robot, tlakový hrniec, stolný gril či sušička ovocia urýchlia varenie, pečenie či prípravu surovín na obľúbené pokrmy. Parným čističom, robotickým vysávačom, parným mopom či generátorom zefektívnite upratovanie a práce v domácnosti. Novými modelmi práčok, sušičiek bielizne, umývačiek riadu či chladničiek ušetríte čas, ale aj financie vďaka najnovším technológiám. 

Darujte pomocníkov, s ktorými práca v záhrade, majstrovanie v dielni či drevárske práce pôjdu ako po masle. Vŕtačky, píly a brúsky nesmú chýbať vo výbave domáceho kutila. Jarné a jesenné práce v záhrade si uľahčíte kosačkami, rotavátormi a vertikulátormi, no s klasickými nožnicami na kríky dokážete vytvoriť krásny bonsaj či dať správny tvar ružiam.

Darujte krásu a úsmev! Sonické zubné kefky Sonicare od Philips odstránia až trikrát viac zubného povlaku ako klasické kefky. S IPL epilátormi Lumea si zabezpečíte hladkú pokožku až na šesť mesiacov. Kulma, žehlička na vlasy či fén pomôžu žene vytvarovať každý deň iný účes. Pre pánov sa jednoznačne hodia zastrihávače a strihače brady, s ktorými si vytvoria bradu či fúzy podľa svojich predstáv.

A čo deťom? Najmenší sa potešia hračkám zmenšených modelov traktorov, automobilov, bagrov či vykrajovačkám do domácnosti. Radosť im určite vyčarujete aj detským odrážadlom, kolobežkou alebo trojkolkou. Pri starších deťoch stavte na nový smartphone, štýlový Instax či nadupaný notebook.

Vyznávačov aktívneho športovania a zdravého životného štýlu poteší, ak stavíte na športové vybavenie, bicykel, fit náramok či hodinky, na ktorých môžu sledovať plnenie svojich cieľov a počet spálených kalórií.

Využite zľavy až do výšky 60 percent a nakúpte vianočné darčeky v predstihu počas Black Friday v Obchodnom centre DOMOSS v Piešťanoch na Bratislavskej ceste! Black Friday ceny platia iba do 2. 12. 2019!

Okrem toho v piatok 29. novembra si nákupy v predajni OC DOMOSS môžete spríjemniť chutnou kávou z kávovaru DeLonghi

a budete mať možnosť vyskúšať Lumeu, parný generátor alebo Sonicare od Philipsu.

(inz)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav