Vojtěch Dyk a B-Side Band mieria do Piešťan

Český spevák a herec Vojtěch Dyk a kapela B-Side Band vyrážajú na turné po Slovensku. V novembri, decembri i vo februári zavítajú do celkovo šiestich miest. Medzi ich zastávkami bude aj piešťanský Dom umenia, v ktorom sa muzikanti predvedú v piatok 29. novembra o 19.00 h.

(Autor: red)

„Barový program, ako mu s obľubou hovoríme, je skvelý. Preverený časom a státisícami divákov. Rozhodne sa máte na čo tešiť. Na svoje si prídu nielen milovníci bigbandového zvuku, ale aj tí, ktorí chcú pretancovať celý večer,“ prezradil o vystúpeniach bandleader B-Side Bandu Josef Buchta.

Návštevníci a návštevníčky koncertov sa môžu tešiť na autorské tanečné skladby a tiež funky swingové aranžmány svetových hitov. Na pódiu nebude chýbať ani bar s whisky a krásnou barmankou. Koncept pódia vymyslel sám Vojtěch Dyk. „Vždy som sa chcel na pódiu cítiť ako doma. Preto mi napadlo, že si na každý koncert so sebou zoberiem vlastný bar. Myslím si, že po tom, čo náš bar vyskúšalo asi stotisíc našich českých spoluobčanov, nastal ten správny čas, aby sme z neho dali ochutnať i našim bratom na Slovensku,“ vyjadril sa spevák.

Dyka s B-Side Bandom, ktorý tento rok oslavuje desiate výročie svojho vzniku, bude na turné sprevádzať slovenské trio S hudbou vesmírnou.

SITA/(am)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava