Chodkyňa zomrela na priechode, polícia hľadá svedkov

Na križovatke medzi Hlohovcom a Leopoldovom prišla o život na priechode pre chodcov 62-ročná žena.

Foto: KRPZ

Vodič auta Peugeot Boxer jazdil v smere od Hlohovca na Trakovice. Na priechode pre chodcov, na rázcestí s čerpacou stanicou,  došlo k zrážke s chodkyňou, ktorá tadiaľ prechádzala.

Žena z Leopoldova utrpela v dôsledku zrážky s autom zranenia, ktorým na mieste podľahla.

Dychovou skúškou nebolo vodičovi zistené požitie alkoholu.

Presné príčiny a okolnosti nehody polícia vyšetruje, no zároveň hľadá svedkov. Ak ste nehodu videli, prihláste sa, pomôžete pri jej objasnení. Môžete tak urobiť prostredníctvom linky 158 alebo napíšte do súkromnej správy na facebookovej stránke.

Polícia vyzýva vodičov: Venujte sa plne vedeniu vozidla, sledujte situáciu v cestnej premávke. Pred priechodom pre chodcov zvýšte opatrnosť, spomaľte a presvedčte sa, že po ňom neprechádza žiaden chodec.

Polícia vyzýva chodcov: vstupujte na cestu len vtedy, keď je to pre vás bezpečné s ohľadom na vzdialenosť a rýchlosť prichádzajúcich áut. V strete s autom, ťaháte za kratší koniec. Buďte viditeľní, noste reflexné prvky, aby vás vodiči mohli včas spozorovať. K bezpečnosti na cestách môže prispieť každý z nás, preto sa správajme tak, aby sme domov prišli živí a zdraví. Nikde nezomiera tak veľa ľudí, ako v cestnej premávke.

KRPZ

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava