Prevrátené BMW, ale i uhynutý diviak na brehu Váhu

V uplynulom týždni mali piešťanskí hasiči štyri výjazdy. Riešili prevrátené auto na Banke, uhynutú divú sviňu pri Bodone, nehodu na Bratislavskej ceste a zavolali ich aj k poruche auta na diaľnici.


ilustračný obrázok (Autor: jk)

V utorok 5. novembra v noci sa na ceste z Banky smerom na Topoľčany prevrátilo vozidlo BMW na strechu. Vodičovi pomáhali vyjsť z auta okoloidúci šoféri. Nič vážnejšie sa mu nestalo, polícia ho podrobila dychovej

skúške na alkohol. Hasiči zaistili vozidlo proti pohybu a po obhliadke políciou ho prevrátili na kolesá a vykonali protipožiarne opatrenia.

Na druhý deň napoludnie sa na Bratislavskej ceste v Piešťanoch zrazili autá Renault Scenic a Opel Insignia. Aj táto nehoda sa zaobišla bez zranení. Hasiči vykonali na utomobiloch potrebné opatrenia a pretože zaznamenali aj únik prevádzkových kvapalín, odstránili škodliviny z cesty perlitom.

Víkendový výjazd hasičov smeroval k rieke Váh. Tam v nedeľu 10. novembra na brehu pri Bodone objavili uhynutú divú sviňu. Hasiči k prípadu povolali aj poľovníkov, ktorí sa postarali o ďalšie potrebné úkony. V ten istý deň ešte mali riešiť požiar auta na diaľnici. Ukázalo sa, že ide o technickú poruchu motora, nie o požiar, preto vykonali protipožiarne opatrenia.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel