Trnava je najkrajším mestom Slovenska roku 2019, Piešťany až v druhej päťdesiatke

  • Kultúra a spoločnosť / Reportáž
  • 10. novembra 2019, 16:53

Celoslovenský informačný portál Slovakregion zverejnil výsledky tohtoročného hlasovania o naj mesto Slovenska. Najkrajším mestom pre tento rok sa stala Trnava. Z miest v regióne sa ďalej najlepšie umiestnil Hlohovec, na štvrtom mieste. Piešťany obsadili šesťdesiatu štvrtú pozíciu.


Najkrajším mestom pre tento rok sa stala Trnava. (Autor: vitajtevtrnave.sk)

Medzi obcami zabodovali Smižany v okrese Spišská Nová Ves. Primátorom roka je Lenka Balkovičová zo Zvolena a starostom Radomír Brtáň z obce Košeca v okrese Ilava

Internetové hlasovanie sa uskutočňovalo od 1. apríla do konca októbra, víťaz v kategórii miest získal 22.381 hlasov.

Už po dvanásty rok portál SLOVAKREGION.SK vyhlásil súťaž o NAJ mesto a obec Slovenska. Súťaž, ktorú si obľúbila široká verejnosť sa teší veľkému záujmu. XI. ročník súťaže prebiehal od 01.apríla do 31. októbra.

Súťaž je určená pre všetkých, ktorí majú záujem podporiť mestá a obce Slovenska. Hlasovať za mesto/obec je možné pomocou hlasovacieho banneru, ktorý je umiestnený pod prezentáciami miest a obcí. Po pridaní hlasu sa mestu/obci pripočíta jeden hlas. Rozhodnúť sa môže každý individuálne. To znamená, že môžete hlasovať podľa svojho bydliska, sympatií alebo si vyberiete miesto, kde sa Vám páči.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava