Ďalšia výhra mladších žiačok MHK

Prvú novembrovú sobotu sa predstavili mladšie žiačky MHK Piešťany na ihrisku v Cíferi. Mladé piešťanské hádzanárky nakoniec aj v tomto zápase zvíťazili a vezú si domov ďalšie 2 body.

Radosť piešťanských hádzanárok po víťazstve v Cíferi. © MHK

TJ SOKOL Cífer – MHK Piešťany 7:16 (3:6)

,,Do Cífera sme išli s rešpektom. Vedeli sme, že Cífer minulý rok túto krajskú súťaž vyhral a preto sme očakávali ťažký zápas. Až na tri chyby pri odrazenej lopte od brankárky bola naša obrana slušná. Naše dievčatá vôbec nepúštali súperky do vyložených šancí a preto boli nútené strielať z diaľky. Tam ale vedela naša brankárka tieto strely kryť. V útoku sme sa prvých 5 minút trápili keď sme vlastnými stratami lôpt ani nedokázali vystreliť na bránku a súper mal už tri streľby v jeho útoku a my ani jednu. Bez toho aby sme si vedeli poriadne nahrať a chytiť loptu sa hádzaná hrať nedá. Potom už sme nestrácali toľko lôpt v útoku a darilo sa nám prechádzať cez obranu či do rýchlych protiútokov z ktorých sme dávali góly. Druhý polčas sme už nastúpili s hrou v útoku akú si predstavujem. V prvých 10 minútach druhého polčasu kedy sme vyhrali túto časť 1:8 sme prakticky rozhodli zápas a mohli si tak opäť zahrať všetky dievčatá a naberať skúsenosti,“ povedal tréner MHK Eduard Ochotnický.

(ts)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava