Dodávka pod Havranom skončila na zvodidlách

Piešťanskí hasiči v uplynulom týždni okrem dvoch previerkových cvičení zasahovali pri nehodách i požiaroch. Ten najväčší – požiar stohu slamy – im pomáhali zlikvidovať aj dobrovoľní hasiči z Vrbového a Veľkých Kostolian.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pod Havranom vodička posadila dodávku na zvodidlá. (Autor: KR HaZZ Trnava)

hasiči z Vrbového a Veľkých Kostolian.

V utorok 15. októbra dopoludnia sa na Kúpeľnej ulici v Piešťanoch stala dopravná nehoda cyklistu a osobného auta. Cyklista mal zranenú nohu, hasiči ho pomohli naložiť do sanitky.

V ten istý deň ešte príslušníci HaZZ pomáhali z bytového domu na Krajinskej ceste v Piešťanoch zniesť do sanitky nadrozmerného pacienta.

Pri Kocuriciach vedľa diaľnice horel v stredu 16. októbra stoh slamy. K požiaru povolali okrem profesionálnych hasičov aj príslušníkov dobrovoľných hasičských zborov z Vrbového a Veľkých Kostolian. Stoh bol v plnom plameni, hasiči ochladzovali najmä okolie, aby sa nechytil porast, stromy a oheň sa nerozšíril ďalej. Škodu na zhorenom stohu odhadli na štyritisíc eur.

V rovnaký deň na Banke v smere na horský priechod Havran nezvládla vodička Fordu Transit riadenie a dodávku posadila na „zadnicu“. Našťastie, posádke sa nič vážnejšie nestalo. Hasiči vykonali na vozidle, ktoré ostalo zaseknuté na zvodidlách, protipožiarne opatrenia. Zlikvidovali i vytečenú naftu.

Vo štvrtok 17. októbra mali hasiči výjazd k požiaru suchého odpadu a dreva pri vodnej nádrži Sĺňava. Menší požiar na ploche asi 30 metrov štvorcových zlikvidovali vodou a lopatami.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava