Do Domu umenia mieria Poullain s Krausom

  • Nezaradené
  • 19. októbra 2019, 10:00

Česko-francúzska divadelná herečka Chantal Poullain spolu s českým Belmondom, teda hercom Martinom Krausom, prichádzajú na javisko Domu umenia Piešťany. Už v pondelok 21. októbra o 19.00 h predvedú vo veľkej sále strhujúci herecký duet v predstavení s názvom Šest tanečních hodin v šesti týdnech.

Chantal Poullain a Martin Kraus sa predstavia v rámci Piešťanského festivalu. foto: archív Domu umenia

Hra, ktorá sa stala hitom na svetových javiskách, mala premiéru v Los Angeles v roku 2001. Česká premiéra sa odohrala v pražskom divadle Ungelt v roku 2006, obnovená bola v roku 2011 v Divadle Bolka Polívky.

Šesť týždňov tanca, šesť týždňov porozumenia a hľadania spoločnej reči. Madame Lily Harrison si najíma Michaela Minettiho, aby ju naučil swing, tango, valčík, foxtrot, cha-chu a moderný tanec. Obaja prechádzajú ťažkým životným obdobím a aj napriek tomu, že spolu zdanlivo nemajú nič spoločné, nakoniec nájdu spoločnú reč a vzájomne si pomôžu.

Strhujúci herecký duet o ľudskej opustenosti a nikdy neumierajúcej nádeji v lepšie zajtrajšky je zaradený v programe 21. ročníka festivalu Piešťanské rendezvous.

red

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava