Piešťany boli plné nádherných žien

Dom umenia Piešťany sa v piatok 11. októbra stal dejiskom finále súťaže krásy. Na pódiu sa vystriedalo 16 dievčat, respektíve mladých žien, ktoré súperili o titul Fotomodelka Európy 2019. Prvenstvo si napokon odniesla Karolína Michalčíková.

Dievčatá absolvovali na pódiu Domu umenia aj promenádu v plavkách. foto: autor

Na javisku sa predstavili v plavkách i večerných róbach. Šestnástka najzaujímavejších dievčat sa na pódiu Domu umenia snažila zaujať divákov i porotu, ktorej predsedom bol Jozef Oklamčák. Súperili proti sebe dievčatá bez ohľadu na výšku či vek, keďže na súťaži sa zúčastnili 14-ročné, ale aj 25-ročné dievčatá. Dôležité bolo celkové vyžarovanie.

Programom sprevádzal Michal Domokoš, ako hostka sa predstavila huslistka Marina Raneta, ale aj speváčka Elena Durnjeva a umelci z tanečnej školy Tomáša Surovca – Akadémia tanca. Hlavným hosťom programu bol klavirista Richard Rikkon.

Víťazstvo si odniesla 20-ročná Karolína Michalčíková z Trenčína, druhá skončila 22-ročná Banskobystričanka Viktória Ondrášiková a bronzovú priečku obsadila 20-ročná Nicol Urdová zo Sliača. Cena sympatie poputovala do Bratislavy 14-ročnej Veronike Novákovej. 

am

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava