Kočín-Lančár: Hasiči našli v byte mŕtveho muža

Piešťanským hasičom sa uplynulý týždeň niesol v znamení zachraňovania ľudí. Museli vniknúť do dvoch bytov, v jednom z nich – v piešťanskom – našli starenku živú, no v Kočíne-Lančári už mohli zazvoniť len umieráčikom.

V byte na Ulici 8. mája v Piešťanoch sa aj napriek niekoľko dní otvorenému balkónu nik neobjavoval, hoci tam žila starenka. Bola bez príbuzných a na istý čas ju vzali do nemocnice, odkiaľ ju ale pustili do domácej liečby. K podozreniu, že sa s ňou niečo zlé stalo, zavolali v utorok 8. októbra večer hasičov aj políciu. Príslušné zložky byt otvorili a nevládnu starenku odovzdali záchranárom, ktorí ju odviezli späť do nemocnice.

Pod hotelom Patrícia na Červenej veži v obci Banka spílili a odstránili hasiči vo štvrtok 10. októbra zlomený konár, ktorý sa nachádzal na príjazdovej ceste.

V ten istý deň sa na Kalinčiakovej ulici v Piešťanoch stala dopravná nehoda, pri ktorej sa pri zrážke s osobným autom zranil cyklista. Pri príjazde hasičov sedel cyklista na chodníku a ošetrovala ho vodička. Zranenému mužovi poskytli prvú predlekársku pomoc a odovzdali ho záchranárom.

Ďalší byt, z ktorého sa už dlhší čas nik neozýval, bol v obecnej bytovke v obci Kočín-Lančár. I sem vo štvrtok 10. októbra večer zavolali na otvorenie vchodových dverí piešťanských hasičov. Tí po ich otvorení hydraulickým zariadením našli v kúpeľni muža, lekár skonštatoval jeho smrť.

vd

0 Shares

Najnovšie správy

Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav