Hasili požiare a pílili strom, čo zhodil pred školou vietor

V uplynulé dni piešťanským hasičom narobil prácu nielen vietor, ale aj oheň. Hasili auto na Valovej ulici a prietokový ohrievač na Vážskej ulici v Piešťanoch.


Na Vážskej ulici horel v byte prietokový ohrievač. (Autor: čitateľ)

Silný nárazový vietor, ktorý sprevádzal tlakovú níž s názvom Mortimer, čo sa prehĺbila nad Atlantikom, vyvrátil 30. septembra dopoludnia vysoký strom na Kláštorskej ulici v Piešťanoch. Bolo šťastím, že v priestore pred spojenou školou sa v tom čase nik nenachádzal, pretože to mohlo dopadnúť tragicky. Strom zasahoval aj do jedného jazdného pruhu. Hasiči ho popílili a odpratali. Vietor tiež poškodil elektrické vedenie pred školou, takže prácu mali nielen hasiči, ale i elektrikári.

Na Valovej ulici v Piešťanoch sa v ten istý deň popoludní rozhorelo auto Seat Cordoba. Ešte pred príchodom hasičov sa požiar snažila uhasiť majiteľka pomocou hasiaceho prístroja. Príslušníci HaZZ oheň uhasili vysokotlakovým prúdom vody.

Hasičov povolali vo štvrtok 3. októbra okolo pol desiatej večer k požiaru na Vážskej ulici v Piešťanoch. Horel tam plynový prietokový ohrievač. Jednotka si vzala na pomoc techniku Atego a traja príslušníci oheň zlikvidovali pomocou vysokotlakového prúdu vody. Pri požiari sa zranil jeden človek. Predpokladaná škoda na majetku je asi tritisíc eur, požiar vznikol prevádzkovo-technickou poruchou. 

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel