Jesenná burza útulku plná nových tvárí

Pomôcť svojou troškou piešťanskému útulku sa snažia mnohí. Prispieť k skvalitneniu starostlivosti o zvieracích tulákov, ktorých majitelia opustili alebo im znepríjemňovali život, mohli dobrí ľudia už po niekoľký raz aj formou burzy. Tá posledná sa uskutočnila minulú sobotu.

Foto: am

Burzu pre útulok opäť zorganizovali na terase Kúpeľnej dvorany, kam už niekoľko mesiacov prichádzajú ľudia na kávičku, pivo či koláč do dvoch nových zariadení.

V sobotu 28. augusta tam pracovníci útulku na stoly rozložili rozmanitý tovar. Nechýbalo oblečenie, detské hračky, sady tanierov, pohárov, šálky, podnosy či príbory, ale aj dekoratívne predmety. Záujemcovia si tovar mohli zakúpiť za skutočne ľudové ceny, pričom celý výnos putuje na chod útulku, starostlivosť o zvieratá alebo napríklad aj na kúpu liekov.

Nové priestory sa osvedčili a okrem toho, že okolo nich prejde viac ľudí, na rozloženie tovaru je na terase viac priestoru. Neprekážal dokonca ani mierny dopoludňajší dážď, keďže terasa je krytá.

„Aj keď trochu mrholilo, prišlo dosť ľudí. Okrem našich štamgastov aj veľa nových, čo nás veľmi teší. Ďakujeme všetkým, ktorí svojou kúpou podporili zvieratká, ale vďačíme aj kolegovcom Danke, Oľge, Robkovi a dobrovoľníčkam Janke a Gitke za pomoc pri vybaľovaní vecí. Bolo z čoho vyberať a dúfame, že všetci boli spokojní tak ako my,“ povedala riaditeľka útulku Ľubomíra Baleková.

am

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava