Do Piešťan zavítal Edo Drevo aj Vlk a Zajac

Kým sa lienka rozmnoží, trvá to nie päťdesiat, ale dvestopäťdesiat rokov. Aj to je známy rozprávkový výrok originálnej postavičky Edo Drevo, ktorá pri ukončení letnej kúpeľnej sezóny splývala s lístím mestského parku pri Hudobnom pavilóne v Piešťanoch.

Vlk, Zajac a Edo Drevo sa jašili aj tancovali s deťmi v Hudobnom pavilóne. foto: autor

Deti, ktoré prišli v sprievode svojich rodičov i starých rodičov, už poznali, kto je Dorotka z Fidorkova, a tak sa tešili na to, čo im v divadelnom svete predstaví Edo Drevo a jeho dvaja rozprávkoví kamaráti Vlk a Zajac. Prezradili im, ako sa majú správať v lese a k našej krásnej prírode. Aby boli spokojní všetci: deti, stromy, zvieratká, vtáci aj voda, vzduch a slnko na oblohe.

Deti si spolu s veľkými plyšovými kamarátmi poskákali, zatancovali si s nimi do kola aj do „nekola“, a pritom sa hravou formou naučili zásady správania sa v lese i na lúke.

vd

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava